Jim Shore event

Wij zijn verheugd jullie te kunnen melden dat Jim Shore op vrijdag 15 november onze winkel gaat bezoeken voor een Meet, Greet & Signing sessie. Hij zal beelden - indien gewenst - signeren, o.a. het fantastische event beeld Darling Dreamer van Cinderella. Een uniek beeld wat alleen op deze dag verkrijgbaar is. In ons 20- jarig Disney verleden met de Walt Disney Classics Collection hebben wij diverse toonaangevende en zeer succesvolle events gehouden. Zet 15 november met GROTE LETTERS in je agenda want het belooft een waanzinnig en onvergetelijke dag te worden met jullie als gast.

Met grote trots mag Magical Gifts bekend maken dat 15 November 2019 nog magischer gaat worden want tijdens het Magical Gifts Meets Jim Shore event mogen wij nog een bijzondere gast verwelkomen.
Musicalster en stemactrice Joke de Kruijf zal op 15 November een Meet & Greet houden in de Magical Gifts winkel.
Joke de Kruijf bekend van Musicals zoals Phantom of The Opera, Les Miserables en Chicago is tevens ook de Nederlandse stem van Disney’s Assepoester, Disney’s Doornroosje, Disney’s Mary Poppins en Belle uit Disney’s Belle & Het Beest.Foto © Anouschka Rokebrand


 

Vrijdag15 november

Deel deze pagina

Update 
Jim Shore gaat signeren vanaf 16.00 tot 19.00 uur maar uit ervaring van vorige events komt iedereen bij Jim Shore aan de beurt. Wij raden je aan om je van te voren in te schrijven. Wachttijden zijn waarschijnlijk niet te voorkomen maar je zal je bij ons zeker niet vervelen. In de rij staan is niet nodig. Wij hebben een paar speciale verrassingen geregeld, welke ? Dat zijn nu verrassingen!

Aanmelden:

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer

Gasten Meets, Greets & Signing Event (geen VIP arrangement)

Natuurlijk kom(en) ik/wij. Graag nu aanmelden en op 15 november je komst melden in onze infostand in de winkel.
De periodes 16:30 - 17:00 uur en 17:00 - 18:00 zijn volgeboekt!
Invalid Input
Invalid Input

Ongeldige invoer

Iedereen is welkom
Natuurlijk is iedereen welkom in onze winkel op deze dag (geopend van 10.00 tot 21.00 uur), mocht je toch Jim Shore willen ontmoeten en niet gereserveerd hebben dan kan je je inschrijven (bij de infostand in de winkel) en kom je op de lijst maar het is aan Jim Shore te bepalen wanneer hij stopt en bestaat de mogelijkheid dat je teleurgesteld worden. Reserveren is dus belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het event beeld.

Vraag & antwoord:

→ Komt er een speciaal event beeld:

Ja, voor de Disneyverzamelaars Darling Dreamer Cinderella in kleur, voor de Heartwood Creek collectie is het nog niet bekend.

→ Is het nu echt een exclusief beeld:
Ja, dit beeld wordt in tegenstelling tot het vorige bezoek van Jim Shore exclusief en alleen aan de winkels geleverd welke door Jim Shore bezocht worden.
→ Komt het ook later in de losse verkoop bij anderen:

Dit beeld komt nu wereldwijd niet in de vrije verkoop. De events zijn de enige mogelijkheid om dit beeld in je bezit te krijgen.

→ Kan ik dit beeld reserveren:

Ja natuurlijk. Het beeld zal pas tijdens het event op 15 november beschikbaar zijn.
Om te reserveren zijn er opties:

Optie 1

Je reserveer in de winkel of via de webshop en betaald € 76.95 vooruit Je bent er dan zeker dat het beeld op 15 november voor je gereserveerd staat.

Optie 2

Je reserveer in de winkel of via de webshop en je betaald een bedrag van € 35.00 aan. Je bent ook dan zeker dat het beeld op 15 november voor je gereserveerd staat.

Optie 3

Je reserveer in de winkel of via de webshop en je betaald niet aan. Je bent dan niet 100% zeker dat het beeld nog voorhanden is.

→ Mogen er ook eigen beelden gesigneerd worden:
Nee, uitsluitend beelden worden gesigneerd welke tijdens het event in de winkel aangeschaft of gereserveerd zijn. Om iedereen gelegenheid te geven kunnen er maximaal 2 Traditions of Heartwood Creek beelden gesigneerd worden.

Uiteraard zullen wij alle details betreft inhoud van de dag z.s.m. met jullie delen. Geloof ons, er staat een groot professioneel team klaar om er voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken.

VIP gast (max. 50 personen): Uitverkocht

speciaal voor de "Die hards” hebben wij een speciaal arrangement geregeld: Kosten 125.00 per persoon. 

Het VIP pakket bestaat uit:
  • Lunch om 12.00 tot 14.00 uur in de Readskelder.
  • Speciaal Event beeld Cinderella “Darling Dreamer” (of ander beeld(en) t.w.v. € 76.95)
  • Persoonlijk keycord met VIP badge.
  • Beeld uit de Heartwood Creek serie t.w.v. € 22.95
  • Speciale exclusieve rugzak van deze dag.
  • Speciale herinnering aan deze dag.
  • Luxe full color magazine van Jim Shore.
  • 2 extra loten van ons prijzenfestival.
  • Als eerste groep de ontmoeting met Jim Shore, met signeermogelijkheid.


Bestellingen worden afgehandeld in volgorde van betaling


Darling Dreamer Event 2019

Darling Dreamer Event 2019

Met deze optie betaal je het gehele bedrag en ben je 100 % verzekerd van een Darling Dreamer Event piece!
Je kan dit beeld laten signeren op 15 November in de winkel.

€ 76,95
Darling Dreamer aanbetaling

Darling Dreamer aanbetaling

Met deze aanbetaling ben je gegarandeerd van een Darling Dreamer event piece Met deze aanbetaling ga je akkoord dat het restant bedrag voor of tijdens het event voldaan wordt .

 
€ 35,00
Darling Dreamer Event 2019 (zonder aanbetaling)

Darling Dreamer Event 2019 (zonder aanbetaling)

Met deze optie zullen we het beeld voor je reserveren onder voorbehoud van voldoende voorraad. Wij adviseren je om gegarandeerd te zijn van een beeld door volledige betaling of een aanbetaling te doen om teleurstelling te voorkomen.

€ 76,95
Santa with Wreath and Scene   Eventbeeld 2019

Santa with Wreath and Scene Eventbeeld 2019

€ 76,95
Santa with Animals Eventbeeld 2019

Santa with Animals Eventbeeld 2019

€ 71,95


Groenmarkt 203 - 205 Dordrecht

Volg ons via