Magical Gifts Meets Jim Shore event

Wij zijn verheugd jullie te kunnen melden dat Jim Shore op vrijdag 15 november Magical Gifts komt bezoeken voor een Meet, Greet & Signing sessie. Hij zal beelden - indien gewenst - signeren, o.a. de fantastische event beelden “Darling Dreamer” van Cinderella en Santa's van Heartwood Creek. Unieke beelden welke alleen op deze dag verkrijgbaar is. 

Joke de Kruijf


Foto © Anouschka Rokebrand

Met grote trots mag Magical Gifts ook bekend maken dat het “Magical Gifts Meets Jim Shore event” nog magischer gaat worden omdat wij nog een bijzondere gast mogen verwelkomen.

Wij zullen musicalster en stemactrice Joke de Kruijf rond 11.00 uur op magische wijze onthalen in de Magical Gifts winkel. Tot 15.00 uur kun je haar ontmoeten en evt. mee op de foto gaan tijdens een Meet & Greet.

Joke de Kruijf bekend van Musicals zoals Phantom of The Opera, Les Miserables en Chicago en vertolkte de Nederlandse stem van Disney’s Assepoester, Belle, Doornroosje en Mary Poppins.

Rondom 12.00 uur gaat Joke  zingen, ook samen met ....?

Signeren

Iedereen is welkom om ons op deze bijzondere dag tussen 10.00 en 21.00 uur te komen bezoeken. Wil je beelden laten signeren op deze dag? Dan willen we je adviseren je hiervoor aan te melden op deze pagina. Je kunt alleen nog aanmelden voor het tijdsvak van 18.00 tot 19.00 uur.

Jim Shore staat bekend als een gastvrij persoon die belangstelling toont voor zijn verzamelaars en de tijd neemt om met iedereen een gesprek aan te gaan. Hierdoor kun je later aan beurt zijn dan het tijdsvak waarvoor je je hebt aangemeld. Uit ervaring van vorige events weten we dat iedereen aan de beurt komt. Om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een entertainmentprogramma samengesteld. Zo wordt het een stuk leuker om te wachten.

Tijdens het “Magical Gifts Meets Jim Shore event” zijn er nog veel meer leuke activiteiten te doen in en rondom de Magical Gifts winkel. 

Jim Shore collectie


Aanmelden "Magical Gifts Meets Jim Shore Event"

Hieronder kun je je GRATIS aanmelden voor een of meerdere personen. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. Bezoek eerst de welkomstbalie (in het pand rechts naast Magical Gifts) op 15 november zodat wij weten dat je er echt bent.
De tijdstippen 16:30 - 17:00 uur en 17:00 - 18:00 zijn volgeboekt!
Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Ongeldige invoer


Vraag & antwoord

→ Is er een speciaal event beeld?

Ja, dit betreft het exclusieve event beeld “Darling Dreamer” van Cinderella in kleur. Dit beeld is alleen verkrijgbaar bij de winkels welke Jim Shore bezoekt. 

→ Kan ik het speciale event beeld reserveren?

Uiteraard is dit mogelijk. Het beeld zal pas tijdens het event op 15 november beschikbaar zijn. Om te reserveren zijn er drie opties:

Optie 1 (Meest gekozen optie)
Je reserveert in de winkel of via de Magical Gifts onlineshop en betaald € 76,95 vooruit. Je bent er dan zeker dat het beeld op 15 november voor je klaar staat.

Optie 2
Je reserveert in de winkel of via de Magical Gifts onlineshop en je betaalt een bedrag van € 35,00 aan. Je bent ook dan zeker dat het beeld op 15 november voor je klaar staat.

Optie 3
Je kunt het eventbeeld ook via de winkel of de Magical Gifts onlineshop reserveren en je betaalt niets aan. Je bent dan niet 100% zeker dat het beeld nog voorhanden is.

→ Wat is er te doen op het “Magical Gifts Meets Jim Shore event”?

Deze dag zal uiteraard in het teken staan van het ontmoeten van Jim Shore en het eventueel signeren van de aangeschafte beelden. Daarnaast, om het wachten plezieriger te maken, heb je deze dag ook de kans om Joke de Kruijf te ontmoeten en met haar op de foto te gaan. Jaidy Bos zal als Cinderella op het podium verschijnen. In de blauwe zaal van de Bibliotheek zullen ook diverse activiteiten plaatsvinden.

→ Welke speciale gasten er aanwezig tijdens het “Magical Gifts Meets Jim Shore event”?

Op deze dag zal Jim Shore aanwezig zijn. Hij is de ontwerper van diverse collecties. Ook brengt Joke de Kruijf een bezoek aan de Magical Gifts winkel. Zij is een bekend Musicalster en vertolkte de Nederlandse stem van o.a. Assepoester, Belle en Doornroosje. Jaidy Bos bekend van Holland’s Got Talent brengt deze dag ook een bezoek aan Magical Gifts. Ook zullen er nog andere Cosplayers rondlopen. 

→ Hoe kom ik bij de Magical Gifts winkel?

Parkeren
Kom je met de auto naar “Magical Gifts Meets Jim Shore event”? In de binnenstad van Dordrecht kun je tegen betaling parkeren. Net buiten het centrum bevindt zich een GRATIS parkeerterrein aan de Weeskinderendijk 21. Dit parkeerterrein is op 20 minuten loopafstand van Magical Gifts.

Openbaar vervoer
Ben je van plan om met het openbaar vervoer te komen? Dan kun je uitstappen op station Dordrecht. Magical Gifts ligt op 15 minuten loopafstand van station. 

Gratis Magical Express bus
Dit busje rijdt gratis tussen het parkeerterrein, station Dordrecht (taxiparkeerplaats) en Magical Gifts. Het streven is dat het busje om de 20 minuten de bovengenoemde locaties aan doet. Er zijn een beperkt aantal plaatsen in het busje. Mindervalide mensen hebben voorrang op het vervoer met het busje. De laatste rit van de Magical Express is afhankelijk van de eindtijd van het event. 

→ Kan ik in de buurt ergens eten of drinken?

In de buurt van Magical Gifts bevinden zich diverse restaurants. Hieronder geven wij je graag een aantal smakelijke tips:

Remise
naamloos
Is een gezellig restaurant waar je een lekker broodje kunt nuttigen of een Ben & Jerry ijsje kunt halen. Remise is op 100 meter afstand van Magical Gifts. Volg de stickers op de stoep om bij Remise te komen.

Otto e Mezzo 
otto e mezzo

Voor een heerlijk Italiaans gerecht kun je terecht bij Otto e Mezzo. Dit sfeervolle restaurant zit aan de Vismarkt 1 en is op loopafstand te bereiken.

Café Americain
Afbeelding1
Is ‘de nieuwe huiskamer van de stad’. Een plek waar je welkom bent om een kopje koffie te drinken of voor een lunch.

Bij onze welkomstbalie ontvang je naderde informatie. 

→ Ik kan niet meer naar het event komen. Kan ik nog annuleren?

Ben je verhinderd tijdens het “Magical Gifts Meets Jim Shore event”? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als je ons dit tijdig laat weten. Geef je annulering door via het contactformulier. Vermeld in ieder geval je reserveringsnummer. 

→ Zijn er voorwaarden aan het signeren van beelden?

Om de signeersessie zo goed mogelijk te laten verlopen en om eventuele teleurstellingen te voorkomen hebben we een aantal voorwaarden opgesteld:

 • Alleen beelden die op 15 november opgehaald of gekocht worden in de Magical Gifts winkel mogen worden gesigneerd
 • Je mag twee beelden per persoon uit de collectie van Jim Shore laten signeren. De collectie is te vinden op onze eventpagina. Wil je nogmaals 2 beelden laten signeren dan kan je opnieuw aanmelden bij onze welkomstbalie
 • Het beeld moet groot genoeg zijn voor een handtekening 
 • Beelden meenemen van huis is niet toegestaan
 • VIP-gasten mogen drie beelden laten signeren
→ Hoelang zijn de wachttijden voor het signeren?

Jim Shore staat bekend als een gastvrij persoon die belangstelling toont voor zijn verzamelaars en de tijd neemt om met iedereen een gesprek aan te gaan. Hierdoor kunnen wij geen exacte tijden aangeven. Om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een entertainmentprogramma samengesteld. Zo wordt het een stuk leuker om te wachten. Via schermen op de diverse locaties zullen wij aangeven wanneer je bijna aan de beurt bent. 

→ Moet ik voor Joke de Kruijf reserveren?

Om Joke de Kruijf te ontmoeten hoef je niet te reserveren. Joke zal om 11.00 uur op magische wijze verschijnen bij de Magical Gifts. Zij verblijft in de Magical Gifts winkel tot 15.00 uur. 

→ Kan ik me ook nog aanmelden om te signeren op 15 november?

Mocht je toch Jim Shore willen ontmoeten en niet gereserveerd hebben dan kan je je inschrijven (bij de welkomstbalie, in het pand rechts naast Magical Gifts). Je komt op de lijst te staan. Het is aan Jim Shore om te bepalen wanneer hij stopt en bestaat de mogelijkheid dat je teleurgesteld worden. Reserveren is dus belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het event beeld.

→ Wat kan ik als VIP-gast verwachten?

Speciaal voor de "Die hards” hebben wij een speciaal arrangement samengesteld voor € 125,00 per persoon. Het VIP-pakket is inmiddels uitverkocht. Het VIP pakket bestaat uit:

 • Lunch om 12.00 tot 14.00 uur in de Readtskelder
 • Speciaal event beeld Cinderella “Darling Dreamer” (of ander beeld(en) t.w.v. € 76,95)
 • Persoonlijk keycord met VIP badge
 • Beeld uit de Heartwood Creek serie t.w.v. € 22,95
 • Speciale exclusieve rugzak van deze dag
 • Speciale herinnering aan deze dag
 • Luxe full color magazine van Jim Shore
 • 2 extra loten van ons prijzenfestival
 • Als eerste groep de ontmoeting met Jim Shore, met signeermogelijkheid

Event Beelden

Bestellingen worden afgehandeld in volgorde van betaling

Vip Ticket Jim Shore Event

Vip Ticket Jim Shore Event

Betaling toegang tot Jim Shore event als VIP klant

Event beeld reeds aanbetaling voldaan t.w.v. € 35.00

Restant € 90.00

€ 90,00
Darling Dreamer Event 2019

Darling Dreamer Event 2019

Met deze optie betaal je het gehele bedrag en ben je 100 % verzekerd van een Darling Dreamer Event piece!
Je kan dit beeld laten signeren op 15 November in de winkel.

€ 76,95
Darling Dreamer aanbetaling

Darling Dreamer aanbetaling

Met deze aanbetaling ben je gegarandeerd van een Darling Dreamer event piece Met deze aanbetaling ga je akkoord dat het restant bedrag voor of tijdens het event voldaan wordt .

 
€ 35,00
Darling Dreamer Event 2019 (zonder aanbetaling)

Darling Dreamer Event 2019 (zonder aanbetaling)

Met deze optie zullen we het beeld voor je reserveren onder voorbehoud van voldoende voorraad. Wij adviseren je om gegarandeerd te zijn van een beeld door volledige betaling of een aanbetaling te doen om teleurstelling te voorkomen.

€ 76,95
Santa with Wreath and Scene  Eventbeeld 2019

Santa with Wreath and Scene Eventbeeld 2019

Met deze optie betaal je het gehele bedrag en ben je 100 % verzekerd van een Santa with Wreath Event piece!
Je kan dit beeld laten signeren op 15 November in de winkel.

€ 76,95
Santa with Animals Eventbeeld 2019

Santa with Animals Eventbeeld 2019

Met deze optie betaal je het gehele bedrag en ben je 100 % verzekerd van een Santa with Animals Event piece!
Je kan dit beeld laten signeren op 15 November in de winkel.

€ 71,95

Groenmarkt 203 - 205 Dordrecht

Volg ons via